Kunjungan Hormat Dari Fakulti Teknologi Pertanian (FAT), Universitas Gadjah Mada (UGM), Indonesia. | HALAL PRODUCTS RESEARCH INSTITUTE
» NEWS » Kunjungan Hormat dari Fakulti Teknologi Pertanian (FAT), Universitas Gadjah Mada (UGM), Indonesia.

SERDANG  17 Oktober : Kunjungan Hormat dari Fakulti Teknologi Pertanian (FAT), Universitas Gadjah Mada (UGM), Indonesia.
Salah satu program FAT pada tahun 2023 adalah mengadakan lawatan rasmi ke institusi/universiti lain yang berkaitan. Tujuan lawatan ini bukan sahaja untuk mengukuhkan kerjasama, tetapi juga untuk mendapatkan amalan terbaik dalam pendidikan, penyelidikan, dan aktiviti akademik lain yang dicapai oleh institusi.

Date of Input: 24/10/2023 | Updated: 24/10/2023 | salehan

SXEcFAI~