WEBINAR 1 : PANDEMIK,PENYELIDIKAN DAN INDUSTRI HALAL | INSTITUT PENYELIDIKAN PRODUK HALAL
» BERITA » WEBINAR 1 : PANDEMIK,PENYELIDIKAN DAN INDUSTRI HALAL

WEBINAR 1 : PANDEMIK,PENYELIDIKAN DAN INDUSTRI HALAL

Pada 2 Julai 2020 yang lalu, Laboratori Polisi dan Pengurusan Sains Halal, Institut Penyelidikan Produk Halal, Universiti Putra Malaysia telah menlangsungkan Siri Webinar yang pertama bertajuk “Pandemik, Penyelidikan dan Industri Halal”.

Webinar tersebut telah melantik Prof.Dr.Shuhaimi Mustafa, Prof. Madya Dr. Nasir Mohd Desa dan Prof. Dr. Yus Aniza Yusof sebagai panel dan Prof. Madya Dr. Rodziah Atan sebagai moderator. Webinar ini dianjurkan dengan tujuan meluaskan perkongsian pencapaian penyelidikan dan inovasi dalam bidang penyelidikan, saintifik dan teknikal halal ke peringkat antarabangsa disamping dapat menjalin hubungan kerjasama di antara para penyelidik akademik dan penyelidik dari sektor industri. Seramai 102 orang peserta telah mengikuti webinar ini dengan jayanya.

Tarikh Input: 24/11/2020 | Kemaskini: 24/11/2020 | salehan

SXEeUAf~