Sekitar Lawatan Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri Ke IPPH, UPM | INSTITUT PENYELIDIKAN PRODUK HALAL
» BERITA » Sekitar Lawatan Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri ke IPPH, UPM

Sekitar Lawatan Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri ke IPPH, UPM

5 Nov 2015 : Sekitar lawatan Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri , YB Senator Dato' Dr. Asyraf Wajdi bin Dato' Dusuki ke Institut Penyelidikan Produk Halal, UPM. Ketibaan YB Senator Dato' Dr. Asyraf Wajdi Timb. Ketua Pengarah (Dasar) JAKIM dan Pengarah Bahagian Hab Halal disambut ketibaan beliau oleh Timb. Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi)UPM, Pengarah dan pegawai-pegawai  Institut Penyelidikan Produk Halal (IPPH) . Taklimat ringkas mengenai IPPH telah disampaikan oleh Pengarah IPPH dan seterusnya YB telah melawat ke Makmal Perkhidmatan Halal yang merupakan salah satu makmal panel JAKIM dalam menjalankan ujian untuk mengesahkan status halal dan tayyiban sesuatu produk.

Tarikh Input: | Kemaskini: 28/02/2017 | salehan

SXDdEAz~